• 2011 legsikeresebb sorozata minden bizonnyal az Ezel Bosszú mindhalálig. Az RTL Klub sikersorozata a vártnál is jobban produkált, nagyon sokak figyelmét felkeltette és a szereplők is megérintették a nézők szívét. Sokan keresik is az Ezel Bosszú mindhalálig letöltését, hiszen a rajongók minden részt be akarnak gyűjteni.

  Ezel bosszú mindhalálig online az RTL Moston megnézhető. A sorozat Törökországban rendkívül népszerű, 2010-ben az İsmail Cem Televíziós Díjkiosztón kilenc díjat nyert el, többek között a legjobb drámai sorozat és a legjobb zene díját is. Magyarországon az epizódokat kettős bontásban vetítik, így ami Törökországban egy epizód, azt Magyarországon két külön epizódként láthatjuk.

  Ezel Bosszú mindhalálig hány részes lesz? – A vetítés miatt egy kicsit más a magyar és a török számozás. Az első évad a törököknél 66 részes, nálunk 132. A második és egyben befejező évad török számozás szerint 71 részes, magyar szerint 142.

  Ezel Bosszú mindhalálig szereplők:

  Ezel Bayraktar (Ömer) Kenan İmirzalıoğlu Viczián Ottó
  Eyşan Tezcan Atay Cansu Dere Németh Borbála
  Cengiz Atay Yiğit Özşener Dányi Krisztián
  Ali Kırgız Barış Falay Galbenisz Tomasz
  Bahar Tezcan Sedef Avcı Molnár Ilona
  Ramiz Karaeski Tuncel Kurtiz Versényi László
  Şebnem Sertuna Bade İşçil Bertalan Ágnes
  Kamil Çamlıca Güray Kip Várday Zoltán
  Ömer Uçar İsmail Filiz Varga Gábor
  Tevfik Bostancı (Tefo) Sarp Akkaya Seder Gábor
  Serdar Tezcan Salih Kalyon Forgács Gábor

   

  Ezel Bosszú mindhalálig tartalom:

  Ömer gazdag, sármos és szenvedélyes férfi. Egy szóval, a nők álma. 10 év börtön után új külsővel és személyazonossággal visszatér, hogy bosszút álljon azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta, becsapta és még a szerelmét is elvette. Ömer a kötelező katonaság után hazatér idős szüleihez, öccséhez és szerelméhez, akit feleségül akar venni. Látszólag semmi nem tudja elrontani boldogságát, amikor is egy békés éjszaka során rendőrök állítanak be hozzá és gyilkosság vádjával letartóztatják, majd 10 év börtönre ítélik. Ömer 10 éven keresztül töpreng azon, hogy ki volt az, aki csőbe húzta és 10 éven keresztül ízlelgeti tervét, hogy hogyan is vehetne elégtételt. Új külsővel, immár Ezelként beállít a régi kaszinóba, és elkezdődik az izgalmas, mindenre elszánt küzdelem. Szerelem, szenvedély, intrika, izgalom – minden, ami egy igazán jó sorozat jellemzője, most egy helyen! Ezel Bosszú mindhalálig!  Friss hírek keresése:

  Kapcsolódó celeb hírek:

  1. Anikó befőzi magát a fináléba – Való Világ 4
  2. Király L. Norbi az X-faktor műsorvezetője?