Greenbox stúdió bérlés

Oszd meg másokkal is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Feleségem tavalya kezdett el óvodában dolgozni, mint óvónő, és rengeteg érdekesebbnél érdekesebb kihívással szembesül http://www.g3studio.hu/greenbox-studio/. Nagyon sok kötelező programjuk van, de sok szabadon választható programot is szervezhetnek. Egyelőre a lelkesedése töretlen és maximálisan fent tudja tartani a gyerekek érdeklődését is, olyan fantasztikus programokat tud nekik kitalálni. Az egyik ilyen, amit imádnak a gyerekek, az a fotózás. Tematikus, a kertben, a szobában, mindegy, mindig érdekességgel tudja megtölteni ezeket az eseményeket. Ekkor javasoltam neki a Greenbox stúdió bérlés lehetőségét, amelyre lecsapott.

Mi az hogy Greenbox stúdió bérlés?

Tudni kell, hogy ez a technológia és film- és fotózási módszer sok évtizeddel ezelőtt az Egyesült Államokból indult hódító útjára és sikere azóta is töretlen. Egyszerűen nem lehet vele vetekedni, amikor az a lényeg, hogy valamilyen háttér, akár extrém háttér előtti fotózást, filmezést valósítsunk meg! A Greenbox stúdió bérlés pedig ezt hozta emberközelbe, hogy most már nem csak nagy film stúdiók, hanem bárki élhet ezzel a lehetőséggel, és igénybe veheti például a G3 Fotóstúdióban is ezt a lehetőséget.

Greenbox stúdió bérlés

Greenbox stúdió bérlés Budapesten

Van egy fantasztikus előnye a G3 Stúdiónak. Nem kell a világ végére kimenni a városból, hanem szinte a belvárosban tudunk ezzel a szolgáltatással élni. Budapest XIII. kerületében vannak, és nem lehet olyat kérni tőlük, amivel vagy ne rendelkeznének vagy ne tudnák megoldani mások bevonásával. Gyakorlatilag ki sem kell mozdulnunk és minden a szánkban van. A Greenbox stúdió bérlés ma már nem a luxus kategória és a leggazdagabbak kiváltsága. Hétköznapi emberek, családok és igen, akár óvodák részére is nyitva áll az ajtójuk.

Amikor eldönti valaki, hogy a Greenbox stúdió bérlés keretében szeretné megoldani a fotózást, akkor előzetes egyeztetés alapján mindenben segítségükre lesznek a G3 Stúdió fantasztikus munkatársai. Szakértelműk megkérdőjelezhetetlen és ezzel vetekszik a kedvességük és segítőkészségük.

Amikor a feleségemnek említettem őket, akkor a központi óvoda vezetőségével együtt mentek el tárgyalni velük és megbeszélni a részleteket. Mert természetesen, mint minden az oktatásban ez is agyon van centralizálva és csakis kizárólag központi engedéllyel lehet ilyen kalandba belevágni, mint a Greenbox stúdió bérlés. Szerencsére a vezetőség le volt nyűgözve a lehetőségek tárházától és azonnal szerelembe estek a stúdióval.

Eljött a várva várt pillanat és a gyerekek felkerekedtek, hogy a Greenbox stúdió bérlés eredményeképpen élvezhessék a fotózás minden pillanatát. Volt ott minden. Állatkert, csúszdapark, kalandpark, tevegelés oroszlánon csücsülés és sorolhatnám napestig, mennyi minden „őrültségben” volt részük a kis ovisoknak, aminek az élményét szerintem hosszú hónapokig fogják majd még emlegetni. Nagyon örülök, hogy ezzel az ötletemmel ekkora örömet és kalandot okozhattam a gyerekeknek.