Hírek

Oszd meg másokkal is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Vörös szőnyegen Zimány Linda

Jól megy Zimány Lindának, a modell ugyanis meghívást kapott egy vörösszőnyeges film-premierre és az azt követő after-partyra. A szépség olyan sztárokkal bulizott együtt, mint Lenny Kravizt és Cuba Gooding Jr.

Los Angelesben bulizott Zimány Linda, méghozzá nem is akárhogy, hiszen egy exkluzív meghívást kapott a The Butler című film premierjére és az azt követő buliba. Az eseményen hemzsegtek a világsztárok és a modell még közös képet is csinált az egyikkel.

„Ma fantasztikus estében volt részem, ugyanis a múlt héten meghívást kaptam a Regal Cinemas La Live stadiumba, a Lee Daniels által rendezett fantasztikus, Academy Awards jelölésre esélyes, The Butler című film premierjére. A film frenetikus, úgyhogy mindenképpen nézzétek meg, ha a mozikba került” – osztotta meg rajongóival Linda a Facebook oldalán.

Ezután az after-party következett, ahol a modell olyan hírességekkel találkozott, mint Jane Fonda, Robin Williams, Oprah, John Cusack és Cuba Gooding Jr, Terrence Howarddal, Lenny Kravitzel is. Cuba Gooding Jr-ral még egy közös képet is készítettek, ami természetesen azonnal felkerült a közösségi oldalra.

A magyar szépség ráadásul egy neves ékszertervező fülbevalóját viselte, amit Angelina Jolie-val közösen tervezett.

Leállt a Halálos iramban 7 forgatása a tragédia miatt

Paul Walker tragikus halála miatt mégsem folytatják mától a franchise újabb részének forgatását.

„Ha egy napon majd megöl a sebesség, ne sírj értem, mert mosolyogva mentem el!” – idézik egyre többen Paul Walker korábbi szavait, aki a hétvégén halt meg egy autóbalesetben. A 40 éves színész tragikus halála az egész világot megrázta.

Ám, ahogy a mondás tartja, az életnek mennie kell tovább, s ezért nem meglepetés, hogy az Universal vezetői, és James Wan a Halálos iramban 7 direktora, leült megbeszélni, hogy mi legyen a mozi további sorsa, hiszen Paul Walker volt az egyik főszereplő.

A film forgatása jelenleg pihenőt tartott a Haladás miatt, és ma kellett volna újra munkába állniuk a színészeknek, és stábtagoknak, de ez nem történt meg, mert a készítők bejelentették, hogy szüneteltetik a forgatást. Ennek egyrészről az az oka, hogy el kell dönteniük, hogy mi legyen a Paul Walker által megformált, Brian O’Connor jövője, és hogy hogyan írják át a forgatókönyvet. Másrészről a készítők szeretnének mindenkinek időt adni a gyászra.

A Halálos iramban hetedik részének forgatása Abu Dhabiban folytatódott volna januárban, de most a rajongóknak arra is fel kell készülniük, hogy a premierdátum is csúszik, hiszen az eredeti tervek szerint 2014 júliusában kerülne a mozikba a film.

fast-furious-7 hírek

 

Lilu és Istenes Bence vezeti majd az X-Faktort

Kiderült, kik állhatnak idén műsorvezetőként az X-Faktor színpadára: Lilu és Istenes Bence konferálják majd fel hétről-hétre az énekeseket. Bence mellett Sebestyén Balázs és Stohl András neve is felröppent a munkát illetően.

Az X-Faktor tavalyi szériája rendhagyó volt műsorvezetői szempontból, ugyanis egyetlen hölgy, Ördög Nóri volt az esték házigazdája. A műsorvezető azonban most a családjára fókuszál, hiszen nemrég született meg első kislánya. Nagy kérdés volt, hogy vajon idén ki kapja meg a műsorban a konferanszié szerepét.

Lilu neve már korábban kiderült: a szőke műsorvezető rutinos a szombat esti műsorok konferálásában, hiszen vezetett már Való Világot és Szombat Esti Lázat is. Azonban biztos volt, hogy Nórival ellentétben ő kapni fog egy férfit maga mellé. Sebestyén Balázs neve merült fel a posztra, sőt, Stohl András sem volt kizárva, végül azonban Istenes Bence kapta a megtisztelő feladatot.

Istenes-Bence

Bence 3 éve dolgozik az RTL Klubnál, előtte pedig a Viva képernyőjén láthatta a közönség. Tavaly az X-Faktor háttérműsorát, az After X-et vezette, idén azonban a mélyvízben mutathatja meg képességeit a tapasztalt kolléganő mellett.