Költözködés vidékre

Oszd meg másokkal is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Teherautó kölcsönzés

Egyetemi éveim lezárásaként szüleimtől kaptam egy fantasztikus ajándékot. Megkaptam nagyszüleim vidéki házát, amelyet évekkel ezelőtt örököltünk. A ház a Velencei tóra néz és elképesztően csodaszép panorámája van. Egyetlen kikötése volt nekik. Hogy fel kell egy kicsit újítani a házat és gondoskodni a kertről, mert telis tele van drága gyümölcsfákkal és más cserjékkel. A dolgaim lehurcolását teherautó kölcsönzés révén akartam megoldani, úgy hogy a haverok segítségét kértem ebben.

Teherautó kölcsönzés haverokkal

Amilyen szerencsés vagyok a szüleimmel, hogy egy ekkora értéket rám bíznak, legalább akkora munkám van benne, hogy erre érdemesnek tartsanak. Igaz, hogy a Corvinuson végeztem pénzügy szakon, de mellékesen az építőipar és a agrártudomány is vonz és éppen ezért döntöttek úgy, hogy amennyiben az összes cuccomat teherautó kölcsönzés segítségével leviszem, és az egész folyamatban számíthatok a haverokra, akkor ám legyen, enyém a ház.

Teherautó kölcsönzés nehézségei vagy éppen ellenkezőleg?

Adott volt a feladat kellett találni egy megbízható céget, akik a teherautó kölcsönzés piacán tevékenykednek és vidékre is adnak bérbe kocsikat. Mert sokat hallottam arról, hogy míg a személygépkocsik piacán akár külföldre is viheted a kocsikat, addig a teherkocsiknál szigorúan szabályozzák a mettől meddig mehetsz dolgokat a bérbeadó cégek. Ezért beszéltem egy-két barátommal és körbekérdeztünk, hogy kinek van esetleg ilyen jellegű tapasztalata vagy éppen kapcsolata.

Szerencsénkre az egyik haverom csaja már bérelt hasonló célra és a teherautó kölcsönzés a kisujjában volt. Javasolta, hogy nézzük meg a hatarauto.hu oldalt, mert ők azok, akik elképesztően rugalmasan és vevő-centrikusan állnak a hozzánk hasonló ügyfelekhez. Megnézve a honlapot tényleg hihetetlen választékuk volt kocsikból, úgyhogy az egyik haverommal fel is kerestük őket pár nap múlva, miután nem hajtott a tatár minket. A cég telephelye külső kerületben volt, de nagyon könnyen meg lehetett őket találni, és a meglepetések még csak ezután következtek.

Mert már maga a telephely is lenyűgözően szép volt, de ami az irodában várt az még jobban meglepett. Gyönyörű környezetben fogadtak és úgy bántak velünk fiatalokkal, mintha egyrészt már sokadszorra járnánk náluk, másrészt mintha legalább 40 évesek lettünk volna. Elmondták, hogy a cégfilozófiájuk úgy van felépítve, hogy aki betér hozzájuk és teherautó kölcsönzés ügyben érdeklődik, akkor nem válogatnak és tesznek különbséget kor és látogatási gyakoriság miatt, hanem mindenkit a tőlük telhető legnagyobb kedvességgel és ugyanolyan profizmussal kezelnek.

Ezzel gyakorlatilag meg is nyerték a szimpátiánkat és esküszöm, ha valami extrém drága árat mondtak volna, amennyiért a teherautó kölcsönzés a miénk lehetett volna, akkor is mellettük döntöttünk volna. De ekkor jött a hab a tortára. Olyan feltételeket és olyan árakat mondtak, hogy leesett az állunk a barátommal, aki velem volt.