Létezik még megbízható fuvarozó?

Oszd meg másokkal is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Fuvarozás

Szerencsére fellendülőben van a hazai építőipar és szárnyalnak a beruházások. Ez pedig nemcsak a kormánynak és az adóbevételeknek kedvező, hanem az építőipart kiszolgáló más cégeknek is. Legyenek ezek fuvarozók vagy éppen építőanyag kereskedők.

Építőanyag kereskedelem Budapesten

Amikor valaki szeretne egy építkezésbe belevágni, akkor nem árt egy-két sajátossággal tisztában lenni. Egyrészt nagyon sok a csapda, amibe könnyedén bele lehet futni és nem annyira könnyű kivédeni. Lehet ez akár egy hazug és becsapásra játszó kivitelező egy ellenőrizetlen árukat forgalmazó építőanyag kereskedő vagy éppen más előre nem látható okok sorozata, amely meghiúsíthat egy építkezést. Itt most természetesen nem egy kis családi ház felhúzására gondolok, hanem több lakásos társasházak vagy éppen hatalmas irodaházak kivitelezésére.

Építőanyag specialisták

Az első lépcsőben mindenképpen azt javaslom, hogy az ismeretségi vagy üzleti kapcsolatrendszerünkben próbáljunk meg egy nagyon megbízható, leellenőrizhető és sok-sok ajánlással rendelkező építőanyag kereskedőt találni. Ebben én nagyon jó tapasztalatokkal rendelkező cégnek tartom a fuvar-oda céget, akik, már lassan egy évtizede vannak a piacon és nagyon sok kivitelező ódákat zeng róluk. Valószínűleg ez nem véletlen. Nyitás óta nem változott a cég összetétele, a tulajdonosok és a kiszolgáló személyzet is állandó, nem változott, ami mindenképpen egy megnyugtató garanciát jelent egy céggel kapcsolatosan.

További előnye egy cégnek, ha az áru minősége, amelyekkel foglalkozik az standard és a vevők nem panaszkodnak rá sohasem. Ezt gyakorlatilag úgy tudja például a fuvar-oda cég elérni, hogy közvetlenül a bányákból szerzik be az építőanyagot és sohasem iktatnak közbe köztes cégeket, mert abból csak rossz tapasztalatuk volt a múltban és inkább vették a fáradtságot és egyesével, minden alapanyag esetében végigjárták az ország összes bányáját, annak érdekében, hogy a minőségre soha ne lehessen panasz!

És ennek eredményeképpen mára már a hazai, elsősorban budapesti és az agglomerációs piac megkerülhetetlen szereplőjévé váltak, akiket sorra ajánlanak egymásnak a kivitelezők, sőt mára már az építészeti szaklapok is első helyeken emlegetik őket. Ezt ők teljes mértékben meg is érdemlik, mert rengeteg belefektetett munkájukba tellett, hogy ide elérjenek.

Mivel is foglalkoznak ők? Szinte minden szemcsés építőanyaggal, amire egy építkezés során szükség van, és azoknak is a lehető legjobb minőségével, annak érdekében, hogy garanciális panaszokkal ne kelljen foglalkozni. Mert sokan gondolják, hogy az építőanyagokon semmi sem múlik. Na erre rengeteg példát tudnának felsorolni, amikor a rossz minőségű sóder vagy éppen cement miatt olyan silány minőségű betont állítottak elő, hogy teljes födémeket bontattak vissza irodaházak estében a minőségellenőrök, amiknek a teljes kárát ráhárították az építőanyag beszállítókra, mert bizonyíthatóan az olcsóbb minőséget választották a beton előállítása során.