Kevesen gondolják a brit nőről, hogy kiérdemelhetné a „világ legjobb anyukája” címet: Sarah Burge ugyanis plasztikai műtétet ajándékoz 8 éves kislányának karácsonyra. Az 51 éves nő azonban úgy gondolja, lányai mindenből a legjobbat kapják és ezzel nincs is semmi gond.


 • Sarah Burge sokszor került már Angliában a címlapokra azzal, hogy szépészeti beavatkozásokat végeztetett magán, a nő ugyanis több, mint 100 alkalommal feküdt már kés alá. Könnyen megteheti, hiszen egy plasztikai műtéteket végző klinika tulajdonosa. Most azonban nem saját magán kíván változatni.

   

  8 éves kislány, Poppy nemrég egy gyerek szépségversenyen indult, ám valószínű, hogy anyukája nem volt elégedett az elért eredményével, ugyanis egy plasztikai műtétet ajándékoz a kicsinek karácsonyra. Emellett ő és két nővére méregdrága ruhákkal és kiegészítőkkel is gazdagodik az ünnepek után.

   

  Sarah elmondta, hogy a lányai egyáltalán nincsenek elkényeztetve, hiszen ő csak megadja nekik azt, amit talán más szülők nem lennének képesek, és reméli, hogy amint a lányok felnőnek, ők is ilyen felhőtlenül költhetik (szórhatják?) a pénzt.

   

  Kapcsolódó celeb hírek:

  1. Terhes a 11 éves kislány!
  2. 45 évesnek néz ki a kislány
  3. Gyanútlan kislány vált prostituálttá a Facebookon
  4. 2 éves kisfiú esett a vadkutyák ketrecébe
  5. Caramel barátnője 17 éves!